divendres, 15 de maig del 2015

Colònies a la Manreana 2

Bon dia de nou famílies!!!! Avui un dia força ventós, fresquet però no per això menys interessant que el passat. Aquesta tarda ja tornarem a estar amb tors vosaltres però abans us volem explicar de nou la crònica de la jornada, però la començarem allí a on ens vam quedar ahir... - després de sopar ens en vam anar a buscar un element que ens dóna molt però que molt joc... LA LLANTARNA!!! I amb ella vam estar una bona estona jugant a perseguir-nos, a amagar, a buscar petits tresors... - fins que van venir els monitors i ens van fer un joc de nit fantàstic, ple de cançons i màgia. - després del joc va arribar el moment de dormir. No ens va costar gens adormir-nos, estàvem rebentats i rebentades. La nit ha estat plàcida i hem dormit d'allò més i més bé. - de bon matí no ens ha calgut cap gall per fer-nos aixecar. El sol ens ha indicat que era l'hora de despertar-nos i a quarts de 9 del matí ja voltàvem per tota la Manreana plens de nou d'energia. - després d'un bon esmorzar ha començat la segona roda de tallers i, els qui ahir vam fer la granja avui hem fet el taller de la llet i els derivats i a la inversa. Ara estem acabant els tallers i després de treballar jugarem una estoneta, dinarem i ens prepararem per la nostra tornada. Ni que no us ho cregueu no hem tingut ni un moment per enyorar-nos. Ens veiem d'aquí una estoneta.

3 comentaris:

  1. Us ho esteu passant bé de colònies a la Manreana?
    Heu tret llet de les vaques?
    Una abraçada i que us vagi bé la tornada
    Dídac i Eloi.




    ResponElimina
  2. Hola parvularì som els nens i nenes de priner i segon us volem dir que teniu molta sort d'estar de colònies. Adeu parvularì que us ho passeu molt bé.
    TXELL I HECTOR

    ResponElimina
  3. Ja queda poquet, acabeu de passar-ho que ja tenim ganes de fer vos una abraçada i que en expliqueu com ho heu passat.
    Fins d'aquí una estoneta.

    Jesus Esther i Blau


    ResponElimina