dijous, 12 de setembre del 2013

BENVINGUTS I BENVINGUDES

Després d’un llarg període de vacances familiars, amb horaris relaxats, gaudint de la companyia de tota la família, sense presses, , ens toca tornar a comença un nou curs amb tot el que això implica, matinades, poc temps, nervis, inseguretat davant els nous canvis i reptes...

És important que encomaneu als vostres fills i filles entusiasme i confiança cap a l’escola i que des del principi intentem establir una bona relació entre vosaltres, mares i pares i nosaltres, els seus i les seves mestres.

Des del parvulari volem agrair a totes les famílies la confiança que ens heu donat i esperem que aquest sigui un curs ple de bons moments i que a poc a poc anem creant vincles afectius amb els seus companys i companyes i amb els i les mestres i personal de l’escola.

Avui ha estat el primer dia a l’escola Sant Jordi pel Marc, el Joel, el Biel, la NiKole, el Sergi, el Dani, la Laia, la Queralt i la Carla.

Veureu que hi ha hagut moments de tot, tristor en el moment de la separació amb vosaltres, enyorança, però també al llarg del dia hem pogut gaudir jugant, cantant i compartint bons moments.

També hem conegut a les monitores del menjador, la Cristina i la Mª Àngels. Que divertides que són...i que bo hem trobat el dinar!
BENVINGUTS I BENVINGUDES on PhotoPeach
Els nens i les nenes de P-4 i P-5 també us donen la benvinguda al nou curs.



2 comentaris:

  1. Bon inici de curs.

    De ben segur que l'equip de mestres del parvulari farà que aquests primers dies quedin guardats en el calaixet de la memòria dedicat a ls records més dolços i bons.

    ResponElimina
  2. Aquest comentari és per les famílies del parvulari:
    Ei! Animeu-vos a escriure al blog.
    Doneu-li vida. Interactueu amb les mestres i els vostres fills i filles. Regalareu felicitat. I això no es compra.
    És tan fàcil com deixar un petit missatge que serveix per a saber que heu visitat el blog i heu vist i llegit el que fan i deixen de fer.

    Va! Sense mandra!!!

    ResponElimina