divendres, 18 de juny del 2010

HEM ANAT ALS CAMPS ELISIS!!!

ELS NENS I NENES DE LA CLASSE DELS CARAGOLS, AVUI HEM ANAT ALS CAMPS ELISIS.
HEM PUJAT A L'AUTOBÚS I ENS HA DEIXAT DAVANT L'ESTÀTUA D'INDIVIL I MANDONI. ALGÚ HA DIT QUE HAVIEN SORTIT A L'OBRA DE TEATRE QUE ENS VAN REPRESENTAR ELS PARES!!!. LA PASSEJADA FINS ALS CAMPS HA ESTAT MOLT INTERESSANT PERQUÈ HEM PASSAT PEL PONT I EL RIU BAIXAVA MOLT PLE, ENS HA IMPRESSIONAT A TOTS.
QUAN HEM ARRIBAT ALS CAMPS ENS HEM QUEDAT GRATAMENT SORPRESOS EN VEURE AQUEST ESPAI TAN BONIC QUE TENIM A LA NOSTRA CIUTAT.
HEM PASSEJAT I HEM DESCOBERT RACONETS MOLT BONICS I INTERESSANTS. I DESRPÈS HEM ANAT A JUGAR AL PARC.
HA ESTAT UNA SORTIDA MOLT DIVERTIDA, I ARA JA FINS AL CURS VINENT!!!

3 comentaris:

  1. Hola, soc en Jordi, el pare de la Daniela. I vaig tenir el privilegi d'acompanyar els nens en aquesta petita excursió. De veritat que tots plegats vàrem aprendre moltes coses, entre elles, que els Camps Elisis no nomès són les firetes i l'Aplec del Càrgol. Hi ha tota una història allà dintre.
    Per aquells que vulguin veure com eren a l'any 1959, recomano veure la película "La fiel infanteria", que es va filmar a Lleida, i on els camps surten en més d'una escena.

    A la wikipiedia es pot llegir: "1959: Se rueda en Lérida la película de Pedro Lazaga, La fiel infantería, con un reparto encabezado por Arturo Fernández, Amalia Gadé, Toni Leblanc, Laura Valenzuela o Ismael Merlo. Es una apología de la victoria franquista en la guerra civil. Varios premios. Es una de las pocas películas filmadas en Lérida y una oportunidad de ver como era la ciudad de Lérida en 1959."

    ResponElimina
  2. Hola soc la Laia,2n espero que os u hageu passat molt be a la sortida que vau fer l'any passat.Al parc os vau passar molt be veritat?Ningú es va fer mal per que sinó pobre,pobra.
    A i os agradaria venir amb nosaltres?
    Encara que seria una mica difícil.
    "bueno" adéu Laia.

    ResponElimina
  3. Hola sóc la Alba M. de segon les, excursions son divertides si o no?
    l'escola ,es divertida i emocionant. Esteu Bé?
    l'entrada al,bloc ha sigut emocionant esteu bé adéu

    ResponElimina