dissabte, 9 de juny de 2012

JA HA NASCUT UN POLLET

FINALMENT  I DESPRÉS DE TANT ESPERAR, A LA CLASSE DELS PEIXETS HA NASCUL UN POLLET. EL DIVENDRES QUAN VAM ARRIBAR A L'ESCOLA (ALGUNS I ALGUNES DESPRÉS D'UNA NIT D'ACAMPADA AL PATI) VAM DESCOBRIR QUE UN OU DE LA INCUBADORA ESTAVA ESQUERDAT I VAM SENTIR "PIU-PIU" QUE ENS VA DEIXAR A TOTS I  TOTES INTRIGATS I SOBRETOT EMOCIONATS I EMOCIONADES.
AL LLARG DEL DIA VAM ANAR OBSERVANT EL PROCÉS FINS QUE AL FINAL, I MENTRE ELS NENS I NENES FEIEN LA MIGDIADA, HA NASCUT EL ROSSITO. AL NOSTRE POLLET VALENT JA LI TENÍEM LA CASETA PREPARADA I LI HEM TRIAT UN NOM BEN BONIC.
QUAN HA SORTIT ESTAVA MOLL I UNA MICA DESVALGUT. AL LLARG DE LA TARDA S'HA ANAT ESPAVILANT I ABANS DE MARXAR TOTS I TOTES LI HEM TOCAT EL CAPET I LI HEM DESITJAT UN BON CAP DE SETMANA
TAMBÉ LA MªÀNGELS, QUE CADA ANY  ENS AJUDA EN AQUESTA EXPERIÈNCIA, ENS HA PORTAT UNA GRATA SORPRESA. LA SEVA VEÏNA, QUE TÉ UN CORRALET DE GALLS I GALLINES ENS HA REGALAT 4 POLLETS ACABATS DE NÉIXER PER A QUÈ NOSALTRES  ELS CUIDEM. ARA JA EN SABEM MOLT I DE BEN SEUGUR QUE HO FAREM MOLT BÉ.
HA ESTAT UN DIA FATÀSTIC, PLE D'EMOCIONS.

JA SÓC AQUÍ! on PhotoPeach

1 comentari:

  1. Moltes felicitats pollet!
    Que la teva estada al parvulari sigui lo més fantàstica possible.

    ResponElimina