dimecres, 10 de juny de 2009

A LA SEU VELLA AMB LES FAMÍLIESAQUESTA TARDA HEM GAUDIT D'UNA TROBADA PRECIOSA DE FAMÍLIES DEL PARVULARI I MESTRES A LA SEU VELLA.HEM VISITAT L'EXPOSICIÓ SOBRE JAUME I, A LA CANONJA, ON ES MOSTRA UN TREBALL REALITZAT AL NOSTRE PARVULARI: LA MAQUETA DE LA SEU VELLA AMB MATERIALS DE REBUIG, JUNTAMENT AMB ELS DE 10 ESCOLES MÉS.
LA PROFESSORA DE LA FACULTAT D'EDUCACIÓ GLÒRIA JOVÉ, AMIGA TAMBÉ DE LA NOSTRA ESCOLA, ENS HA ACOMPANYAT, FENT DE GUIA DE L'EXPOSICIÓ. DES D'AQUÍ VOLEM AGRAIR-LI EL GEST.
ELS NENS I LES NENES HAN GAUDIT DEL MOMENT, EXPLICANT A LES FAMÍLIES EL QUE HAVIEN APRÉS, A TRAVÉS DE LA MAQUETA I PASSEJANT PER LA SEU VELLA. MOLTS S'HAN ATREVIT A PUJAR DALT DE TOT DEL CAMPANAR.TANT DE BO PUGUEM CONTINUAR TENINT JUNTS ESTONES TAN FELICES!

2 comentaris:

 1. Ja veig que em vaig perdre una sortida molt interessant!
  Però... he vist que n'hi ha més d'un que ens ho podrà explicar a tots els del grup de segon i llavors aprendrem molt sobre la seu.

  ResponElimina
 2. Fue una experiencia muy gratificante, poder compartir todos una tarde tan interesante y acercarnos un poco más a nuestra historia de la mano de nuestros hijos.
  Aunque las escaleras del campanario, nos dejo a todos sin aliento........
  Gracias

  ResponElimina