divendres, 16 de maig del 2014

2n dia a la Saira

Bon dia famílies!!! Ahir a la nit, després de sopar vam fer un joc nocturn. Vam anar a una cabanya índia i allí, un indi anomenat “Gran Mufassa” es va explicar una història feta en titelles. Després de l’espectacle vam fer una excursioneta nocturna pel recinte de la Saira fina arribar a una sala gran: la discoteca!!! Allí vam ballar i ens ho vam passar molt bé!!! Algunes i alguns ens vam adormir i ja estàvem molt cansats però la majoria vam aguantar fins al final.

Aquest matí ens hem aixecat entre les 6:30 i les 8:15. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!! I hem començat l’últim dia de colònies fent un taller de pizzes i muntada a poni. Ha estat genial!!! Ara ens queda dinar, fer una visita al bestiari de la Saira (conills, rucs, cavalls, porcs, galls, gallines, periques, cabres, ovelles..) i la part més màgica de les colònies: el comiat; i la part més dolça: el retrobament.

dijous, 15 de maig del 2014

COLÒNIES LA SAIRA!!!!

Bona tarda famílies!!!!


Avui per molts i moltes de nosaltres és el primer dia de colònies de la nostra vida, per d’altres la segona vegada, per d’altres la tercera... però per totes i tots un dia inoblidable.
Inoblidable per molts aspectes però sobretot per la companyia, per la convivència, pel respecte, pel grau d’autonomia, per dormir un dia fora de casa, per la solidaritat, per l’amistat.. Tot això amanit amb somriures, rialles, besets, abraçades i un pessic d’afecte i dedicació dóna com a resultat una vivència indescriptible.
Mares, pares, germanes, germans i família tota, no estigueu quimerosos per nosaltres, la veritat és que no ens enyorem gens ni mica. Ens ho estem passant pipa.
Un resum del dia:
-          Arribada cap a les 10:00h
-          Esmorzar i instal·lació  a les habitacions
-          Taller de paper reciclat i d’herbes aromàtiques.
-          A les 13:00 dinar i tot seguit joc lliure (els de P3 ens n’hem anat a estirar una estoneta per poder aguantar fins a altres hores de la matinada fent gresca i xerinola)
-          A les 15:30 hem començat el segon tallers de reciclatge i confecció de bossetes perfumades
-          A les 17:00 excursió al pantà de la finca i berenar
-          A les 19:00 joc lliure i...
... d’aquí una estoneta soparem i començarà l’aventura més esperada de la jornada:
JOC DE NIT AMB LLANTERNES I DISCOTECA.
No patiu per la nit, acabarem rendits i dormirem plàcidament.
Demà ja us explicarem la nostra vivència en aquestes colònies que de moment són genials!!!! Un resum amb fotos i una abraçada ben calentona, suau, tendra, llarga i dolça.